Κατσώνη 8, 1ος όροφος, Γραφείο 101, Λευκωσία, Κύπρος
Καλωσορίσατε

Η εταιρεία μας, από τη πρώτη μέρα δημιουργίας της την πρώτη εργάσιμη μέρα του 2000, δεσμεύτηκε σε μία προσπάθεια ειλικρινούς εξυπηρέτησης των πελατών μας. Η εταιρεία Shiakallis & Co Audit Services Ltd, ένας δυναμικός οίκος παροχής ελεγκτικών υπηρεσιών για εταιρείες εγγεγραμμένες στην Κύπρο, Κυπριακών και μη συμφερόντων.

Αναλαμβάνουμε όλο το φάσμα ελεγκτικών υπηρεσιών και σε συνεργασία με ένα αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών προσφέρουμε υπηρεσίες που εξυπηρετούν πρακτικά τους πελάτες μας. Πιστεύουμε στην στενή επαγγελματική σχέση με τους πελάτες, μέσα στα πλαίσια που προστάζει η Νομοθεσία και τα Διεθνή Ελεγκτικά Πρότυπα.

Κεντρικό ρόλο στον τρόπο λειτουργίας και στην παροχή υπηρεσιών, διαδραματίζει ο κ. Νικόλας Σιακαλλής, ACA. Η σταδιακή και δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ανάπτυξη της εταιρείας, τον τμημάτων και φυσικά των ατόμων.

Σκοπεύουμε πάντοτε σε παροχή αποτελεσματικών χρηματοοικονομικών συμβουλών προς τους πελάτες, ώστε να μπορούν να ενεργούν έγκαιρα και ουσιαστικά για αποφυγή τυχόν οικονομικών προβλημάτων. Κυρίως, όμως δίνουμε έμφαση σε συμβουλές που θα ενισχύουν την απόδοση της εταιρείας και τη σωστή χρηματοοικονομική λειτουργία με τις αναγκαίες διαδικασίες και σημεία ελέγχου.

Οι ανάγκες των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Κυπριακή αγορά (Κυπριακών ή Διεθνών συμφερόντων) είναι σύνθετες. Έχουμε δημιουργήσει την κατάλληλη υποδομή για να μπορούμε να προσφέρουμε όλες τις αναγκαίες υπηρεσίες.

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στη φιλοσοφία λειτουργίας μας (τις Αξίες μας), ώστε οι πελάτες μας, ο τρόπος λειτουργίας μας και όλη η ομάδα της Shiakallis & Co Audit Services Ltd να ευθυγραμμίζονται στο επιθυμητό επίπεδο αποτελέσματος.

Εάν επιθυμείτε επικοινωνήστε μαζί μας για διευκρινήσεις και πιο ενδελεχή ενημέρωση για τις υπηρεσίες και για τον τρόπο συνεργασίας.